Friday, June 8, 2012

štvrtok 7.6.: Študentský BEZdomov, spálňa, Blondi&Muckl, kino Jeden Svet

Štvrtok bol nabitý aktivitou: ráno sme priviezli novú dávku drevených paliet, ktoré sa v priebehu dňa použili na rôzne účely - ako stolíky, sedačky, operadlá, hľadisko kina, schodíky či barový pult...
Z dlhočizného kusu látky zdedenej po mojej príbuznej vytvorili Jakub Španiel s asistenciou Bystríka Bibela hamak. Záclona z rovnakého zdroja povieva nad ním. Priestor v menšej veži tak nadobudol nový romantický rozmer a dostal prezývku spálňa. Prešpekulovalo sa umiestnenie plátna, baru, sedenie. Priestor pre DJky sa zatrblietal pod zlatým baldachýnom.
O hudbu sa počas celého večera starali DJky Naďa a Alexandra alias Blondi&Muckl. Zároveň sa premietali dva filmy - dokument Vnuci a vnučky kubánskej revolúcie a čiernobiely Happy End. Išlo o pravidelné premietanie, ktoré si organizuje ateliér 341. Tentokrát sa nám v spolupráci s Vladom Slivkom a Markom Horbanom podarilo vytiahnuť ho z útrob školy von na lešenie. Spojili sme kino a hlasnú párty na jednom mieste - ešteže mal dokument titulky! 
Lešenie dostávalo opäť zabrať pod váhou tancujúcich tiel. Tomáš oslavoval narodeniny a navaril guláš do veľkého hrnca, ušlo sa (skoro) všetkým.
V študentskom bezdomove sme nakoniec prespali iba dvaja, ale veľmi pohodlne - príďte si to nabudúce vyskúšať viacerí - bezdomov vás prichýli!




















 
 
 
 
 







autori fotografií: Braňo Bibel, Bystrík Bibel, Jakub Jančo, ultra



No comments:

Post a Comment