Sunday, May 20, 2012

PÁRTYcipuj! : výzva


Čo je kampus VŠVU? Čo by mal obsahovať? Ako by mal fungovať? Kto by o tom mal rozhodovať? Ako môžeme lepšie využiť priestory školy?
 
Tieto a ďalšie otázky o súčasnej a budúcej podobe kampusu VŠVU bude klásť projekt PÁRTYcipuj!, ktorý práve štartuje a jeho spolutvorcami sa môžete stať. Projekt je otvorený pre všetkých študentov, pedagógov, zamestnancov a návštevníkov VŠVU. PÁRTYcipuj! bude architektúrou/udalosťou, bude miestom/časom pre spoluprácu, diskusiu a zábavu.

PÁRTYcipuj! Definuj svoje miesto v kampuse. Zapoj sa do workshopu alebo vymysli svoj vlastný, zavolaj ľudí, sprav párty, zahraj na koncerte, prispej svojim postrehom do diskusie, alebo vymysli niečo úplne iné - využi kampus kreatívnym spôsobom!

Začíname 30. mája 2012 o 10.00 vedľa školy na Drotárskej ceste 44. Vlastnými silami a z dostupných materiálov (škatule, dosky, lešenárske trubky, palety, rôzny odpad...) budeme stavať študentský kampus VŠVU.

Ozvite sa, ak máte nápad, chcete niečo zrealizovať, zorganizovať, prispieť nejakým materiálom apod., komentujte tento blog, facebook, píšte na partycipacia@groups.facebook.com, alebo volajte 0903 103 146.



PÁRTYcipuj! 

od 30.5. o 10.00 do 28.6. 2012
VŠVU
Drotárska cesta 44

Vizualizácie lešenia, ktoré sa bude stavať budúci utorok (29.5.). To bude kostra, na ktorú budeme od stredy (30.5.) vešať, obaľovať, okrášľovať ju a napokon obývať! Úžitková plocha: ca. 200 m2 + okolitá lúka.


Bratislava

No comments:

Post a Comment